به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل استانداری فارس، عبدالعلی کریمی اظهارداشت: به منظور توانمندسازی سرمایه های انسانی استانداری فارس و واحدهای تابعه و در راستای استقرار نظام جامع مدیریت دانش در این سازمان، تعداد ۵ نفر از کارکنان دارای صلاحیت و منتخب وزارت کشور در نخستین پودمان آموزشی تربیت مجری، مشاور و استاد در حوزه مدیریت دانش سازمانی که به صورت حضوری و برخط (آنلاین) طی ماه های آبان و آذر ۱۴۰۲ در استان کهگیلویه و بویراحمد (شهرستان یاسوج) برگزار شد، شرکت کردند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس افزود: هدف از برگزاری این دوره تربیت اساتید، مجریان و مشاورانی است که بتوانند نسبت به آموزش، اجرا و شناسایی منابع دانشی، استخراج و تولید دانش توسط افراد با تجربه، ذخیره سازی، به اشتراک گذاری یا انتقال این تجارب به دیگر کارکنان و به کارگیری و توسعه آن اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه مدیریت دانش، همواره بر توانایی تفکر و تجزیه و تحلیل مسائل نیروی انسانی در سازمان نقش بسزایی ایفا می کند، گفت: در شرایط کنونی، کارکنان سازمان ها بایستی کمتر به کار فیزیکی پرداخته و با استفاد از خرد جمعی و به اشتراک گذاری دانش و تجربه خویش، در انجام بهبود وظایف سازمانی بیشتر تلاش کنند.
کریمی افزود: این افراد طی این دوره با مباحثی همچون مراحل اجرایی مدیریت دانش در سازمان های دولتی همچون تشکیل انجمن های خبرگی، روش تدریس، مدیریت تغییر، روش های استخراج و ثبت دانش، شیوه های دانش نویسی و آیین نگارش و کارگاه رفع خَجولی آشنا شدند.
آموزش های حین خدمت این افراد همچنان از طرف کمیته مرکزی مدیریت دانش وزارت کشور به طور مستمر در حال پیگیری می باشد.
رئیس کمیته اجرایی مدیریت دانش استانداری فارس:
نیروی انسانی با اجرای مدیریت دانش باید به سرمایه انسانی تبدیل شود
رئیس کمیته اجرایی مدیریت دانش استانداری فارس گفت: در چشم انداز پیش رو، با اجرای مدیریت دانش باید نیروی انسانی به سرمایه انسانی تبدیل شود و ماموریت های سازمان به شکل مطلوب تری صورت گیرد.
نظر شما